Articles

Articole si NoutatiPentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, ti-am pregatit o scurta istorie a serviciului de inchirieri auto.
Din dorinta de a livra intotdeauana cele mai bune masini, ne-am marit flota auto cu cateva masini noi de inchiriat, care te vor surprinde placut datorita dotarilor si tehnologiei de ultima generatie. 
Unul dintre cele mai frecvente momente in care ai nevoie de o masina de inchiriat este atunci cand calatoresti pe distante mari cu avionul si ai nevoie de confort pentru a te odihni. 
Este prima data cand mergi intr-o calatorie business? Atunci inseamna ca trebuie sa te pregatesti pentru mai multe lucruri, iar noi venim in ajutorul tau cu cateva sfaturi despre

1 2 3 4 5 6 7 8 9 

Your benefits BDV.Bestauto

 

Price displayed = final price

Price includes VAT, RCA, Casco, vignette

No booking fee

Prices negotiable for extended periods

BDV best auto

Rent a Car Cluj Napoca

BDV. Best Auto is a car rental Cluj Napoca that offers car rental in Cluj at the best quality / price ratio rent a car in Transylvania.

Our company has a fleet of 60 cars of the most reliable and standardized brands, small class, compact or luxury including: Audi, BMW, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot, Seat, Fiat, Renault, Dacia priced car rental Cluj, from 10 EUR / day .

More details >>

Your benefits BDV.Bestauto

 

Price displayed = final price

Price includes VAT, RCA, Casco, vignette

No advance booking

Prices negotiable for extended periods